Ταμπλέτες

Ευεξία

30 μέρες

Οι εξάψεις, που ονομάζονται και νυχτερινές εφιδρώσεις όταν εμφανίζονται τη νύχτα, αντιπροσωπεύουν μια από τις σημαντικότερες ενοχλήσεις που συνδέονται με την εμμηνόπαυση και την περιεμμηνόπαυση.

Η φόρμουλα SYCLIRENA ® προέρχεται από μια αυστηρή επιλογή ισχυρών ενεργών συστατικών φυσικής προέλευσης, που αναπτύχθηκε σύμφωνα με 2 συνεργικούς άξονες για πλήρη δράση σε εξάψεις και διαταραχές που σχετίζονται με την εμμηνόπαυση: καταπραΰνει τα συμπτώματα και ρυθμίζει την ορμονική ισορροπία.

Το SYCLIRENA ® περιέχει 10 συστατικά ειδικά επιλεγμένα για να σας επιτρέψουν να προσεγγίσετε αυτό το στάδιο της ζωής σας με ηρεμία.


(1) Ο λιναρόσπορος βοηθά στη μείωση της ενόχλησης κατά την εμμηνόπαυση και βοηθά στη μείωση των σημαδιών της εμμηνόπαυσης όπως οι εξάψεις.
(2) Η βιταμίνη Β6 βοηθά στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη μείωση της κόπωσης.
(3) Το λινάρι βοηθά στη μείωση της ενόχλησης κατά την εμμηνόπαυση.
Αυτό το προϊόν δεν είναι φάρμακο αλλά συμπλήρωμα διατροφής με βάση φυτά, βιταμίνες και τρυπτοφάνη.

ΣΥΝΘΕΣΗ:

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΔΥΟΔΟΣΗΣ: ΣΟΡΜΠΙΤΟΛΗ; ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ εσπεριδοειδών; ΣΟΦΟΣ; ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΠΟΡΟΥ ΛΙΝΑΡΟΥ; L-ΤΡΥΠΤΟΦΑΝΙΟ (ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ, <strong>ΣΙΤΟΣ</strong>); KUDZU; ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ: ΔΙΒΑΣΙΚΟ ΦΩΣΦΟΡΙΚΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ; ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΔΕΝΤΡΟΥ CHASE? ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΛΥΚΙΣΚΟΥ; ΛΕΚΙΘΙΝΗ ΗΛΙΑΝΘΟΥ (ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΦΩΣΦΟΛΙΠΙΔΙΑ); ΑΝΤΙ-ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ: ΣΤΕΑΤΙΚΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟ; ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ Β6 ΚΑΙ Β9

Συμβουλές χρήσης

2 ταμπλέτες την ημέρα, κατά προτίμηση το βράδυ πριν πάτε για ύπνο, συνοδευόμενα από ένα ποτήρι νερό.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση
Ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες. Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά. Να χρησιμοποιείται ως μέρος μιας διαφοροποιημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Δεν συνιστάται για γυναίκες με προσωπικό ή οικογενειακό ιστορικό καρκίνου του μαστού (Lin, Kudzu, Gattilier). Η υπερβολική χρήση μπορεί να έχει καθαρτικά αποτελέσματα. Φυλάσσεται στεγνό και προστατευμένο από το φως.