Γενικά
Σκοπός της Orthopaedic Wellness , είναι κάθε παραγγελία να σας ικανοποιεί 100%.

Τόπος παράδοσης

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας από:

  • Το κατάστημά μας: Κουντουριώτου 23, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη.
  • Το ηλεκτρονικό μας orthopaedicwellness.com, το οποίο παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών από την ACS .

Τιμές
Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα www.orthopaedicwellness.com είναι οι τελικές, δηλαδή συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α. Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται το κόστος αποστολής και αντικαταβολής.

Έξοδα Αποστολής και Αντικαταβολής

  • Έξοδα Αποστολής:
  • Για παραγγελίες εντός της Θεσσαλονίκης για παραγγελίες άνω των (4) τεσσάρων τεμαχίων, η αποστολή είναι δωρεάν.
  • Για παραγγελίες εντός της Ελλάδας τα έξοδα αποστολής είναι: 4 €

Έξοδα αντικαταβολής: 2 €.

Ολοκλήρωση/Επιβεβαίωση παραγγελίας
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει από το   www.orthopaedicwellness.com μέσω email την επιβεβαίωση με την ποσότητα παραγγελίας, το κόστος και τον αριθμό της παραγγελίας.

Χρόνος παράδοσης
Η αποστολή γίνεται για την πόλη της Θεσσαλονίκης συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Η παράδοση στην υπόλοιπη Ελλάδα γίνεται από την ACS και χρειάζονται  2-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα  αποστολής της παραγγελίας.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν που παρήγγειλε ο πελάτης δεν είναι διαθέσιμο, τότε η Orthopaedic Wellness θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί του μέσω email ή/και τηλεφώνου, ώστε να τον ενημερώσει για το πότε πιθανολογείται η παράδοσή του. Εάν ο πελάτης θεωρεί ότι το χρονικό διάστημα παραλαβής του προϊόντος δεν τον ικανοποιεί, δύναται να ανακαλέσει την παραγγελία του εν λόγω προϊόντος.

Τρόπος παράδοσης
Η παράδοση των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) ACS