Φακελάκια για αραίωση

Μνήμη

20 μέρες

Η μνήμη 2 , η αντιδραστικότητα 2 , η απόδοση 1 και οι γνωστικές λειτουργίες 2 συνδέονται συχνά με τη γήρανση 2 . Η δράση ανάντη και σε καθημερινή βάση είναι τότε απαραίτητη.

Το νοοτροπικό είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που δρα στην απόδοση του εγκεφάλου 1 και διατηρεί τις γνωστικές λειτουργίες 2 .

Το Neurogenius ® Senior, που παρασκευάστηκε από το εργαστήριο LES TROIS CHÊNES για την επωνυμία 3CPHARMA ® , αποτελείται από συγκεκριμένα ενεργά συστατικά και το “Cognivia TM ” 4 (από φασκόμηλο) κλινικά ελεγμένο.

Προσεκτικά επιλεγμένα από τα πιο παραδοσιακά χρησιμοποιούμενα στον κόσμο, τα φυτικά εκχυλίσματα και τα ενεργά συστατικά αυτής της φόρμουλας υποστηρίζουν τη μνήμη 2 , τις γνωστικές λειτουργίες 2 και διατηρούν καλή πνευματική απόδοση 1 ενώ εγγυώνται σταθερές ψυχολογικές λειτουργίες 3 .


(1) Το Ginkgo biloba βοηθά στη διατήρηση της καλής εγκεφαλικής απόδοσης στους ηλικιωμένους.
(2) Το Bacopa βοηθά στη διατήρηση της μνήμης με την πτώση της ηλικίας και στη διατήρηση των γνωστικών λειτουργιών.
(3) Το μαγνήσιο συμβάλλει στις φυσιολογικές ψυχολογικές λειτουργίες.
(4) Το Cognivia TM είναι σήμα κατατεθέν της Nexira.
Αυτό το προϊόν δεν είναι φάρμακο αλλά συμπλήρωμα διατροφής με βάση φυτά, ρεσβερατρόλη, βιταμίνες και μέταλλα με γλυκαντικό.

ΣΥΝΘΕΣΗ:

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΔΥΟΔΟΣΗΣ: ΣΟΡΜΠΙΤΟΛΗ; ΠΥΚΝΩΤΙΚΟ: ΓΟΥΜΜΑ ΑΚΑΚΙΑΣ; COGNIVIA™*: ΜΕΙΓΜΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΟΣ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ* (SALVIA OFFICINALIS) ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΟΥ ΕΛΑΙΟΥ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ* (SALVIA LAVANDULIFOLIA). ΦΥΣΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΛΕΜΟΝΙΟΥ (5%); ΑΝΤΙΣΥΓΚΡΟΦΑΝΙΚΟ: ΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟ; GINKGO BILOBA* ; ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ BACOPA*; ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ; ΡΕΣΒΕΡΑΤΡΟΛΗ; ΟΞΙΝΙΣΤΗΣ: ΚΙΤΡΙΚΟ ΟΞΥ; ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ; ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΟ: ΣΟΥΚΡΑΛΟΖΗ; ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β12; ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β6.
*ΟΧΙ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

Λαμβάνετε 1 στικ την ημέρα, αραιωμένο σε ένα ποτήρι νερό ή χυμό φρούτων, κατά προτίμηση το πρωί ή το μεσημέρι, συνοδευόμενο από ένα γεύμα.
Πρόγραμμα 20 ημερών με διάλειμμα 2 έως 3 ημερών.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση
Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.
Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά. Προορίζεται για ενήλικες. Δεν συνιστάται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του θηλασμού και σε άτομα που λαμβάνουν αντικαταθλιπτικά. Επικοινωνήστε με έναν επαγγελματία υγείας πριν από οποιαδήποτε χρήση, ειδικά υπό αντιεπιληπτική θεραπεία, με ιστορικό σπασμών και εάν λαμβάνετε αντιπηκτικά ταυτόχρονα.
Χωρίς παρατεταμένη χρήση (μέγιστο 10 ημέρες).
Η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να έχει καθαρτική δράση. Να χρησιμοποιείται ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής και υγιεινού τρόπου ζωής.
Φυλάσσεται μακριά από υγρασία, θερμότητα και φως.