16 Φακελάκια για αραίωση

Ασθένειες του χειμώνα

Ανοσία, κούραση & τόνος

5 ημέρες

Μύτη, λαιμός, βρόγχοι… Στα πρώτα σημάδια, πρέπει να δράσεις! Ένα κρυολόγημα μπορεί να έχει συνέπειες στην υγεία σας και να σας αφήσει ήσυχους! Το EFIRUB ® είναι ένα συμπύκνωμα ενεργών συστατικών συμπεριλαμβανομένης της εχινάκειας που υποστηρίζει τις φυσικές άμυνες και του pelargonium που διευκολύνει την αναπνοή.


(1) Το Pelargonium καταπραΰνει την αναπνευστική οδό και καταπραΰνει τον κνησμό του λαιμού και τους προσωρινούς ερεθισμούς.
(2) Η εχινάκεια βοηθά στην υποστήριξη της φυσικής άμυνας του σώματος κατά τη διάρκεια κρυολογημάτων.
(3) Η βιταμίνη C βοηθά στη μείωση της κόπωσης.
Αυτό το προϊόν δεν είναι φάρμακο αλλά συμπλήρωμα διατροφής με ζάχαρη και γλυκαντικό φυτικής προέλευσης, βιταμίνη C, ψευδάργυρο και N-ακετυλο-L-κυστεΐνη.

ΣΥΝΘΕΣΗ:

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ ; ΜΑΛΤΟΔΕΞΤΡΙΝΗ; ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ECHINACEA; N-ACETYL-L-CYSTEINE; ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΠΕΛΑΡΓΟΝΙΟΥ; ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΥ; ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΠΟΡΩΝ ΓΚΡΕΪΠΦΡΟΥΤ. ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ; ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΛΕΥΚΟΥ ΖΩΜΟΥ? ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΝΥΧΙΟΥ ΓΑΤΑΣ; ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΥΠΥΔΑΣ? ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟΥ; θειϊκός ψευδάργυρος; ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΠΕΥΚΟΥ? ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ: ΣΟΥΚΡΑΛΟΖΗ, ΣΑΚΧΑΡΙΝΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ, ΑΚΕΣΟΥΛΦΑΜΟ ΚΑΛΙΟΥ. ΒΑΦΗ: ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΗ

Ενήλικες: 1 φακελάκι, 3 φορές την ημέρα.
Παιδιά (από 3 ετών): 1 φακελάκι, 1 έως 2 φορές την ημέρα.
Αραιώστε τη σκόνη σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό ή χυμό φρούτων. Ανακατέψτε και πιείτε αμέσως.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση
Ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης. Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά. Να χρησιμοποιείται παράλληλα με μια διαφοροποιημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Δεν συνιστάται για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες στα σαλικυλικά παράγωγα καθώς και για άτομα που υποβάλλονται σε αντιπηκτική αγωγή που συνδέεται με το Birch. Φυλάσσεται μακριά από θερμότητα, φως και υγρασία.