Κυλήσει

Μύες & Αρθρώσεις

Πλάτη, Αυχενική & Οσφυϊκή

Ευεξία

30 μέρες

100% ικανοποίηση

ο Myocalm® roll-on είναι ένας συνδυασμός φυτικών εκχυλισμάτων και αιθέριων ελαίων ειδικά επιλεγμένων για να καταπραΰνουν τις μυϊκές συσπάσεις και να χαλαρώνουν τους μύες. Το θερμαντικό του αποτέλεσμα και η μεγάλη μπάλα μασάζ του επιτρέπουν πρακτική μηχανική δράση για γρήγορη χαλάρωση.

Περιέχει 5 φυτικά εκχυλίσματα:
• Χαρπαγόφυτο
• Άρνικα
• Μέντα
• Λευκή ιτιά
• Πιπεριά τσίλι

Και 3 αιθέρια έλαια:
• Λεβάντα
• Μέντα
• Χειμωνιάτικο

Καλλυντικό προϊόν

ΣΥΝΘΕΣΗ:

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

AAQUA, ΑΛΚΟΟΛ DENAT., PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PEG-40 ΥΔΡΟΓΟΝΩΜΕΝΟ ΡΙΚΙΝΕΛΑΙΟ, ΒΑΝΙΛΥΛΟ ΒΟΥΤΥΛΟ ΑΙΘΕΡΑ, ΚΑΜΦΟΡΙΑ, GAULTHERIA PROCUMBENS ΛΑΔΙ ΦΥΛΛΩΝ, MENTHA PIPERITA PIPERITATUFAMULAMBEN OILNG, ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΡΙΖΩΝ, εκχύλισμα λουλουδιών ARNICA MONTANA, ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ CAPSICUM ANNUUM , ΣΤΕΑΤΙΚΟΣ ΓΛΥΚΕΡΥΛΙΟΣ, ΔΙΣΤΕΑΤΙΚΟΣ ΓΛΥΚΕΡΥΛΙΟΣ, ΣΟΡΒΙΚΟ ΚΑΛΙΟ, ΒΕΝΖΟΪΚΟ ΝΑΤΡΙΟ, ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΦΛΥΣΟΥ ALBA SALIX, ΚΙΤΡΙΚΟ ΟΞΥ, ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ ΥΔΡΟΞΥΕΘΥΛΟΣ/ΑΚΡΥΛΟΪΛΔΙΜΕΘΥΛΙΚΟΣ ΝΑΤΡΙΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΛΥΕΚΤΕΡΗ, ORBITAN ISOSTEARATE, LINALOOL, LIMONENE, GERANI OL

Γείρετε το ρολό Myocalm ® κάθετα, με την πλευρά της μπάλας προς τα κάτω και εφαρμόστε σε ευαίσθητες περιοχές. Επαναλάβετε τη λειτουργία εάν είναι απαραίτητο. Πλύνετε τα χέρια σας μετά την εφαρμογή σε περίπτωση επαφής με το τζελ.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση
Περιέχει καμφορά και θερμαντικό παράγοντα. Να μη χρησιμοποιείται σε έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες, σε άτομα με ιστορικό σπασμωδικών ή επιληπτικών διαταραχών και σε παιδιά ηλικίας κάτω των 15 ετών. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην εφαρμόζετε στο πρόσωπο, στους βλεννογόνους, στο κατεστραμμένο ή ερεθισμένο δέρμα. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια και τους βλεννογόνους, ξεπλύνετε καλά με καθαρό νερό. Μην το χρησιμοποιείτε εάν έχετε αλλεργία σε κάποιο από τα συστατικά. Πραγματοποιήστε ένα δερματικό τεστ πριν από την πρώτη χρήση. Μην καταπιείς. Αποθηκεύστε μακριά από φως, υγρασία και θερμότητα και μακριά από φλόγα ή πηγή σπινθήρων. Μετά το άνοιγμα, χρησιμοποιήστε το εντός 12 μηνών.